Management boeken

Naast mijn advieswerk en interim opdrachten deel ik ook graag mijn ervaringen en opgedane kennis op het gebied van personeelswerving en behoud. Dit doe ik door mijn gedachten en kennis regelmatig via mijn blog en via workshops en masterclasses te delen. En eens in de zoveel tijd bundel ik mijn voortschrijdend inzicht in een managementboek. Mijn laatste managementboek, ‘Nooit meer zonder personeel’ sluit aan bij het steeds urgenter wordende agendapunt van de personeelsbezetting bij menig directievergadering.

In Nooit meer zonder personeel laat ik zien hoe je als werkgever op een duurzame manier je personeelsbezetting op orde krijgt. Vanuit het idee dat relaties, dus ook werkrelaties, wederkerig zijn. Wat kort  door de bocht betekent: wat je niet geeft je ook niet terug kunt verwachten.

Mijn management publicaties:

Nooit meer zonder personeel, 2023

De Merkmotor, 2012

Uw werknemer wordt klant, 2005

Archieven
Categorieën