Inspiratie

Inspiratie

Inspireren via workshops, presentaties en publicaties 

Via Merkrelaties adviseer en inspireer ik merken en mensen inspireren om meer vanuit relaties en experiences te gaan denken en doen. De rol van de employee experience in de waardecreatie voor en door medewerkers kan hierbij niet overschat worden.

In mijn inspiratie-activiteiten leg ik steeds vanuit mijn visie de relatie met de praktijk en illustreer ik wat een relatiegerichte benadering van medewerkers kan brengen. Hoe het er in de praktijk uit kan zien. Want uiteindelijk heeft inspireren pas zin als het ook zijn weg naar de praktijk vindt.

En zoals alleen Cruyff dat kon zeggen: “Bemoei je pas met de praktijk, als je zelf ook praktijkervaring hebt.”

Dit doe ik door het geven van advies, met de voeten in de modder staan via advies en interim opdrachten, klankborden, het geven van presentaties en workshops. En door te publiceren. Inmiddels heb ik twee management boeken gepubliceerd, diverse artikelen en deel ik regelmatig mijn observaties en inzichten via mijn weblog.

Geïnteresseerd in meer inspiratie, neem dan contact op.

 

brainstorm-rene-herremans-merkrelaties
rene-herremans-merkrelaties
Archieven
Categorieën