Waardevol Werkgeverschap

Waardevol werkgeverschap is een initiatief van Laura Baselaar en René Herremans en voortgekomen uit het denken vanuit Human Relations Management. Waardevol Werkgeverschap is een concrete aanpak voor het vormgeven van het werkgeverschap met als doel om duurzaam, tot een betrokken, kwalitatief en productief personeelsbestand te komen van voldoende omvang. Ook in een krappe arbeidsmarkt. Het draait om de centrale vraag, hoe kan ik mijn waarde als werkgever voor de werknemer verhogen, in de overtuiging dat dit leidt tot een grotere meerwaarde van de werknemer.

En in een tijd dat 60% van de werkgevers zich zorgen maakt over de personeelsbezetting is waardevol werkgeverschap geen overbodige luxe. Hiermee bieden we werkgevers inzichten en handreikingen voor het werken aan hun werkgeverschap. En laten zien hoe werk en privé elkaar hierin kunnen versterken, in plaats van elkaar in de weg te zitten.

Belangrijk daarbij is te beseffen dat je organisatie bestaat uit een netwerk van medewerkers die zelf ook weer onderdeel van netwerken zijn. Het vertrekpunt van waardevol werkgeverschap begint bij de vraag van de de werkgever aan zichzelf, welke rol wil jij spelen in het leven van je werknemers?

Het doel van waardevol werkgeverschap is een waarde vergroting voor werknemer, klant, maatschappij EN werkgever.

Wil je meer weten over waardevol werkgeverschap neem dan contact op.

in-de-media-merkrelaties-rene-herremans
Archieven
Categorieën