Een beproefde werkwijze

In mijn werkzaamheden bij verschillende organisaties in verschillende rollen heb ik diverse werkvormen leren kennen. Top down vanuit visie naar operatie, maar net zo vaak ook andersom – bottom-up – vanuit concrete actie in de praktijk naar waardevolle invulling van strategie en visie. En alle vormen daar tussenin.

Steeds was de aanpak toegesneden op de situatie, maar voor welke aanpak ook gekozen werd, deze kenmerkte zich steeds door de focus op concreet resultaat en medewerkergerichtheid.

aandacht-rene-herremans-merkrelaties

In de praktijk is geen een aanpak hetzelfde, hebben organisaties verschillende gewoonten, uitdagingen, wensen en verwachtingen. Met mijn brede achtergrond en het brede scala aan tooling dat ik tot mijn beschikking heb, is daar altijd wel een passende aanpak te maken met voldoende beproefde ingrediënten.

Archieven
Categorieën